Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

BLOKKER folder van deze week

ADVERTENTIE
Blokker

Blokker Folder en aabiedingen

De Blokker Folder Van Week 30 Met Verrassende Aanbiedingen

3.5/5
Actual brochure

Blokker heeft zijn gehele winkelformule enkele jaren terug compleet vernieuwd. Dit is duidelijke terug te zien in de Blokker folder van week 30. De welbekende winkel voor huishoudelijke artikelen publiceert wekelijks een nieuwe reclamefolder vol aantrekkelijke aanbiedingen.

Je kunt de Blokker folder voor week 30 gemakkelijk vinden door hier te klikken: hier.

De folder van Blokker die momenteel loopt, is van start gegaan op 22-07-2024 en is geldig voor een periode van precies 7 dagen. Wees er dus snel bij om de huidige acties nog even in huis te halen!

Het Verhaal Achter De Nieuwe Blokker Folder

Shop

Elke Nederlander is waarschijnlijk opgegroeid met een Blokker in de buurt. Dat is niet geheel verwonderlijk, want sinds het einde van de 19e eeuw zijn er ruim 430 filialen door het hele land bij gekomen. Onder meer in plaatsen als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Zoetermeer zijn er Blokker winkels te vinden.

Huishoudelijke artikelen is waar de Wonen, tuincentrum keten om bekend staat, maar je kunt in de Blokker folder nog veel meer interessante producten vinden: hier.

Mocht je nu niet precies gevonden hebben waar je naar zocht, dan kan je altijd nog even andere grote winkelketens proberen. Pluis ook eens de reclamefolders uit van ketens als IKEA, Leen Bakker, Kwantum, JYSK, Beter Bed, Woonexpress, Intratuin, GAMMA, Praxis en KARWEI, wie weet wat je er allemaal tegen kunt komen.

De Blokker Folder Helpt Besparen Op Huishoudelijke Artikelen

Assortment

- Dit is de slogan die we zo goed kennen van de Blokker. En wat de Blokker in huis heeft, zal je nog verbazen. A-merken van huishoudelijke apparaten vliegen je om de oren. Van Braun tot Philips, en van Tomado tot Leifheit: je kunt er alle bekende huishoudelijke merken tegen komen.

Ook op speciale feestdagen kan je mooie stunts vinden. Denk maar eens aan de Blokker Black Friday deals, of de feestelijke artikelen tijdens de Blokker kerst. Het is allemaal terug te vinden in de nieuwste Blokker folder.

Wil je direct de laatst beschikbare aanbiedingen ontdekken? Dat kan heel gemakkelijk door te klikken op de nieuwste publicatie op de Kimbino website: Blokker - folder.

 

Ontdek Wekelijks De Nieuwe Blokker Folder Online Bij Kimbino

Kimbino App

Dankzij Kimbino is het heel gemakkelijk om de Blokker folder online te bekijken zodra deze uit komt. Wij publiceren wekelijks namelijk als eerste de nieuwste reclamefolder. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de acties voor aankomende week.

Digitaal de Blokker folder van week 30 raadplegen heeft ook nog andere voordelen. Je hoeft niet langer een hele stapel oude reclamefolders uit je brievenbus te halen en later ook weer weg te gooien.

Daarbij bespaart de digitale Blokker folder een hoop onnodige inkt- en papierverspilling uit. Zo draag je direct een steentje bij aan een beter milieu.

De speciale aanbiedingen van Blokker zijn zo voordelig dat ze je veel geld kunnen besparen. Wat moet je doen om geen reclamefolder van deze keten meer te missen? Dat is gemakkelijk: schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download onze app Kimbino.

ADVERTENTIE

Populaire producten op Kimbino

Bad
Kan
Pan
Fles
Handdoeken

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE