Er zijn weinig mensen in Nederland die Blokker niet kennen. Dat is niet vreemd want Blokker is juist door de populairiteit onder zijn klanten één van de marktleiders van de Nederlandse markt geworden. Dankzij het uitgebreide assortiment van Blokker en hun geweldige prijzen kun je hier bijna alles krijgen wat je nodig hebt. Blokker komt geregeld met nieuwe speciale aanbiedingen. De laatste aanbiedingen zijn geldig vanaf 08-07-2019 en vind je hier. Volg je ook de aanbiedingen van andere winkels? Doen! Probeer bijvoorbeeld Beter Bed, Formido, GAMMA, Hornbach, IKEA, Intratuin, JYSK, KARWEI, Kwantum, Leen Bakker, maar eens.

Nog steeds aan het twijfelen waar je gaat shoppen? Je vindt Blokker winkels in verschillende steden zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Amersfoort. Zocht je iets wat niet beschikbaar was op onze website? Probeer dan de officiële website van de winkel www.blokker.nl.

Ga je winkelen? Dan hoef je zeker geen grote papieren folder mee te nemen. De online versie van de nieuwste Blokker aanbieding is veel handiger en is beschikbaar op Kimbino. Het beschermen van de natuur is geen cliché. Daarom zijn we blij dat je de nieuwste aanbieding van Blokker op internet en niet in een papieren folder. Op deze manier blijven vele bomen gespaard. En dat is niet het enige!

Je gelooft niet dat geld besparen door te winkelen makkelijk is? Kom maar kijken.

De speciale aanbiedingen van Blokker zijn zo voordelig dat ze je veel geld kunnen besparen. Wat moet je doen om geen aanbieding van Blokker te missen? Dat is gemakkelijk: schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download onze app Kimbino.