Folder - Voorbeeld van een folder van Plus, geldig van 14-07-2019
Folder - Voorbeeld van een folder van Plus, geldig van 07-07-2019

PLUS folder van volgende week

Elke week kan je bij ons hier een nieuwe folder van PLUS verwachten, maar ook de andere supermarktfolders zijn via onze Kimbino - hoofdpagina altijd bereikbaar. Ben je dus benieuwd welke PLUS aanbiedingen volgende week van 21-07-2019 op je te wachten staan, dan doe je er goed aan deze pagina even in je favorieten op te slaan.

Regelmatige klanten zullen weten dat de Plusfolder altijd garant staat voor een aantal mooie koopjes, die slechts een week geldig zullen blijven. Wees er dus zeker op tijd bij om je boodschappen tegen bodemprijzen aan te kunnen schaffen!

Wij weten als eerste wat PLUS volgende week voor je in petto heeft. Maar ook de oudere folders van eerdere weken zijn gewoon nog terug te kijken. Hierdoor heb je altijd een goed overzicht van de typen aanbiedingen die je kunt verwachten.

PLUS – Algemene Informatie

De PLUS Supermarkt folder maakt boodschappen doen nog leuker en voordeliger. Wekelijks vind je nieuwe aanbiedingen die speciaal voor jou zijn geselecteerd. Ook benieuwd welke PLUS aanbiedingen volgende week weer voor je klaar staan? Hou dan hier goed in de gaten en sla de pagina op in je favorieten. Zo weet je zeker dat je de folder PLUS volgende week als eerste kan inzien.

Geniet van veel voordeel bij de welbekende Plusmarkt folder voor de laatste acties en aanbiedingen. Zorg ook dat je het waardebonnenboekje in bezit hebt voor nog meer scherpe prijzen. Het assortiment van de supermarktketen is groot, dus iedere week word je opnieuw verrast met de beste aanbiedingen plus een mooie besparing in je portemonnee.

Openingstijden PLUS

Natuurlijk wil je de nieuwe PLUS folder volgende week op tijd gebruiken, maar wanneer gaan de winkels eigenlijk open? Gelukkig zullen de meeste klanten blij verrast zijn om te horen dat vrijwel dagelijks de supermarkten open gaan vanaf 8 uur ’s ochtends. Hierdoor kan je nog nét even voor het werk uit een boodschap doen. Ideaal toch!

De openingstijden zullen per filiaal verschillend zijn, maar over het algemeen kan je er vanuit gaan dat de meeste winkels open zijn tussen 8:00 uur en 20:00 uur. In de grote steden zullen de meeste filialen open blijven tot en met 21:00 uur of zelfs 22:00 uur. Raadpleeg je lokale supermarkt via de officiële website van www.plus.nl voor de actuele openingstijden bij jou in de buurt.

Veel winkels zullen ook op zondag open zijn, zij het met verkorte openingsuren. Let er dus op dat je boodschappen op zondag op tijd in huis haalt, of in de ochtend niet voor een dichte deur staat. Hierom is het verstandig om altijd even in de gaten te houden wanneer jouw supermarktfiliaal in Rotterdam, Dordrecht, Heerlen, Maastricht, Almelo, Delft precies open zal zijn, ook in het weekend of op feestdagen.

PLUS producten - Kies je favoriet!

PLUS is verkozen tot meest verantwoorde supermarkt van 2018. Ook heeft de supermarkt de prijs gewonnen voor beste wijnsupermarkt. Heb je dus zin in een lekker betaalbaar wijntje, dan weet je waar je terecht kunt. Op de www.plus.nl website kan je inspiratie opdoen en vind je de lekkerste recepten, extra voordeel en veel handige tips. Maar ook op onze website, in de categorie Supermarkten kan je andere winkels vinden om inspiratie voor boodschappen op te doen: Albert Heijn, Aldi, Boni, Coop, Deen , Dekamarkt, Dirk, Emté, Hoogvliet, Jan Linders.

Bestel je producten makkelijk en snel online en laat ze bij je thuis bezorgen met de handige bestelservice. PLUS heeft regelmatig speciale acties waarbij de bestelkosten komen te vervallen. Hou de site dus goed in de gaten. Vind jouw PLUS supermarkt in de buurt en check de openingstijden, adressen en laatste nieuwtjes.

Goed eten, daar houden we van!

Plus wekelijkse aanbiedingen bij Kimbino!

Waarom is het het waard om de Kimbino website te gebruiken? Boven alles is het de verminderde papieren berg reclamefolders. Het is een duurzame oplossing en ook nog eens overzichtelijk. Het doorkijken van de huidige Plus folder is een fijne en comfortabele ervaring. Natuurlijk is de Plus folder er overal, waar je hem maar nodig hebt!

Kimbino levert een constant geupdate database van folders, inclusief de huidige Plus folder. Red de aarde met ons, bespaar geld, plan maaltijden in en winkel slim! Schrijf je in voor de Kimbino nieuwsbrief of download onze Kimbino app. Het kost je slechts een paar seconden, waarna je de speciale aanbiedingen direct sneller kunt vinden in de Plus winkel.

Tot snel - Jouw Kimbino!