Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Zeeman | Folder van deze week

ADVERTENTIE
Zeeman

Zeeman Folder en aabiedingen

Betaalbare Kleding In De Zeeman Folder Van Week 30

3/5
Actual brochure

Goedkope kleding en textielwaren, dat is het eerste waar je aan denkt bij de Zeeman. De inmiddels internationale kledingwinkel heeft de afgelopen jaren flink uitgebreid. Gelukkig zijn de prijzen bij de keten nog altijd erg aantrekkelijk. Een korte blik op de Zeeman folder van deze week bewijst dit direct. De nieuwe folder van Zeeman is ingegaan op 20-07-2024.

Let op dat er wekelijks nieuwe Zeeman aanbiedingen worden gepubliceerd in de nieuwe folder van Zeeman. De acties die nu geldig zijn, kan je vinden door hier te klikken: hier. Bij Kimbino verversen we natuurlijk wekelijks deze publicatie voor de laatst uitgekomen reclamefolder!

Zeeman: Zo Eenvoudig Kan Het Zijn

Shop

Wellicht kende je de slogan al, want de kleding in de Zeeman folder, of het nu vorige week, deze week, of volgende week is, is altijd opmerkelijk eenvoudig. De lage prijzen van de Kleding, Schoenen & Sport keten kunnen worden gegarandeerd juist omdat het meeste merkloos en simpel is.

Ideaal natuurlijk wanneer je een baby of wat oudere kinderen in de groei hebt. Het is dan ook niet verrassend dat de meeste reclame in de folder van Zeeman hierop gericht is. Een beetje te vergelijken met concurrenten als Scapino, H&M, Zara, C&A, Primark, The Sting, van Haren, Decathlon, Adidas en Sprinter.

De kenmerkende blauw-gele winkel met de vrolijke schippersjongen als logo gaat al een tijdje mee. Eind jaren ’60 richtte Jan Zeeman in Alphen aan den Rijn de keten op. Inmiddels zijn er ruim 1300 vestigingen door heel Europa. In Nederland zijn onder meer filialen te vinden in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amersfoort en Arnhem.

Meer weten over het vaste assortiment producten van deze ‘kleding supermarkt’? Dan kan je altijd terecht bij de officiële website: zeeman.com.

Elke Week Mooie Zeeman Aanbiedingen

Assortment

Een uitgebreid assortiment producten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen, dat is typisch Zeeman. Ook in het jaar 2024 is dit niet anders. Of je nu de Zeeman folder van vorige week open slaat, of wacht op de reclames uit de Zeeman folder van volgende week: altijd kan je op degelijke, goedkope kleding rekenen.

Maar wist je dat je naast t-shirts, broeken, truien en jassen nog veel meer kunt vinden in de nieuwe folder van Zeeman?

Wat dacht je bijvoorbeeld van badtextiel, keukentextiel, schoonmaakproducten of speelgoed? De winkel is zoveel groter dan enkel de standaard kledij! Natuurlijk zijn er af en toe ook thema-producten te vinden, zoals Zeeman kerst truien, of de beroemde Zeeman boxers. Ook met Black Friday stunt Zeeman graag met de prijzen!

De Zeeman Folder Van Volgende Week Vind Je Bij Kimbino

Papieren reclamefolders zijn eigenlijk niet meer van deze tijd. Daarom heeft Kimbino altijd voor jou de online versie van de Zeeman folder voor deze week klaar staan. Het voordeel hiervan is natuurlijk dat je direct kunt zien welke nieuwe Zeeman aanbiedingen er aan komen, zonder te hoeven wachten op de postbezorger!

Ben je iemand die liever tijd besteed op een smartphone, dan heeft Kimbino een leuke verrassing voor je. De Zeemanfolder kan je namelijk gewoon in onze app Kimbino vinden. Makkelijk toch?

Samen met alle andere folders van grote én kleine Nederlandse winkelketens vind je hier nieuwste folderaanbiedingen van deze week. Dat bespaart uiteraard flink wat geld uit, wat je vervolgens aan leukere dingen kunt besteden. Kimbino wenst je heel veel winkelplezier!

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Populaire producten op Kimbino

Overal
Jurk
Ring
Kan
Kinder

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE