Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Bristol Folder 26-06 - 24-07 | volgende week

ADVERTENTIE
Bristol

Bristol Folder en aabiedingen

Bristol Folder

3/5
Actual brochure

Er zijn deze maand vanaf 24-07-2024 weer heel wat acties bij Bristol te vinden.

Dankzij de Bristol folder deze week Bristol - Folder heeft u weer kans op heel wat acties op alle artikelen. Bristol staat immers garant voor kwaliteit tegen betaalbare prijzen, what you see is what you get. Voor de volledige online folder kunt u hier terecht.

Vind een Bristol winkel in uw buurt

Shop

Bristol is door de jaren heen een begrip geworden in de wereld van Kleding, Schoenen & Sport, maar wist u dat het bedrijf een rijke geschiedenis kent? Bristol zoals we het kennen, begon in 1925 in de schoenwinkel van de grootouders van oprichters Omer & Albert Vanaudenhove in de Ketelstraat in Diest. Echter pas net na de Tweede Wereldoorlog werden de eerste fabrieksgebouwen opgetrokken in Diest. Het familiebedrijf was vertrokken voor een mooie toekomst. Na de eerste oprichting van de Shoe Post filialen volgden onder meer nog de oprichting van schoenenketens zoals Shoe Discount, Primo en Avance. 

Dankzij het succes van deze winkels namen de broers Albert en Omer in 1991 het Nederlandse Bristol over. In 2007 krijgt Bristol haar eerste make-over en worden de eerste mega-stores geopend. Tien jaar later wordt beslist dat alle Shoe Discount filialen worden omgevormd tot Bristol winkels. Bristol wordt in 2018 nog eens omgevormd, tot de winkels die we vandaag kennen met nog steeds dezelfde waarden waarmee de broers Vanaudenhove begonnen zijn: Verbinding, helder, inclusief, respect, verantwoordelijkheid en plezier.

Neem een kijkje op Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Alkmaar, Alphen Aan Den Rijn en Arnhem voor een Bristol winkel in uw buurt. Of bezoek de officiële website bristol.nl voor alle informatie en de nieuwe folder. Uitstekende alternatieven voor Bristol vindt u op Scapino, H&M, Zara, C&A, Primark, The Sting, van Haren, Decathlon, Adidas en Sprinter.

Eigentijdse mode artikelen tegen scherpe prijzen

Assortment

Nog voor Shoe Discount werd omgevormd tot Bristol was het motto: veel schoen, voor weinig poen. Dat is sindsdien nog niet veranderd, integendeel! Bristol blijft streven naar betaalbare eigentijdse mode met aandacht voor kwaliteit en milieu. Door Middel van de korting Bristol geeft op hun producten, kunt u zeer voordelig schoenen kopen.

Bristol staat uiteraard het meest bekend om zijn schoenen, dat is hun core-business. Zowel dames, heren, jongens en meisjes kunnen er heen voor hun paar modieuze schoenen. Van hippe sneakers en stevige outdoor schoenen tot comfortabele pantoffels en leuke laarsjes. 

Naast de verkoop van schoenen kan u bij Bristol terecht voor sportartikelen. Bristol beschikt ondertussen over een uitgebreid aanbod van sportschoenen, sportkleding en -accessoires. Voor wie op zoek is naar degelijke en kwalitatieve mode, zit bij Bristol zeker goed. Naast hun eigen merk, biedt Bristol ook merkkleding aan met o.a. Puma, Adidas en Asics in hun assortiment. 

Wie van accessoires houdt zal in de Bristol winkels onder meer kunnen kiezen tussen handtassen, rugzakken, sokken, riemen en dit voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Ontdek de beste Bristol aanbiedingen in de meest recente folder Bristol - Folder.

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE