Winkel 2/5

Misschien zijn alle Nederlandse klanten wel bekend met Sligro. Dankzij het uitgebreide assortiment, heeft het één van de sterkste posities op de Nederlandse markt. Bij Sligro kun je bijna alles kopen wat je nodig hebt voor geweldige prijzen . Een goede aanbieding? Sligro heeft ze altijd voor haar klanten! De nieuwste aanbiedingen die geldig zijn vanaf 31-01-2019 vind je hier. Albert Heijn, Aldi, Boni, Coop, Deen , Dekamarkt, Dirk, Emté, Hoogvliet, Jumbo zou je ook kunnen verrassen met hun voordelige prijzen.

Geen succes bij het vinden van wat je zocht? Je kunt ook de officiële pagina van de winkel bezoeken www.sligro.nl direct vanaf deze pagina.

Het is niet langer nodig om uit te kijken naar de bezorger die de Sligro folder brengt. Je kunt hem online bekijken bij Kimbino wanneer je maar wilt. Het is geweldig dat je zoekt naar de laatste aanbiedingen van Sligro online en dat je wilt bijdragen aan het beschermen van het milieu

Je gelooft niet dat geld besparen door te winkelen makkelijk is? Kom maar kijken.

Als je aan het werk bent en een gezin onderhoudt, kan het moeilijk zijn om de beste speciale aanbiedingen bij te houden. Probeer het eens anders: schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de Kimbino app Kimbino. Op deze manier zorg je ervoor dat speciale aanbiedingen van Sligro goed in de gaten houdt.