Misschien zijn alle Nederlandse klanten wel bekend met Sligro. Dankzij het uitgebreide assortiment, heeft het één van de sterkste posities op de Nederlandse markt. Sligro biedt je alles wat je nodig hebt en meer en voor geweldige prijzen! Kijk ook eens naar de aanbiedingen van Albert Heijn, Aldi, Boni, Coop, Deen , Dekamarkt, Dirk, Emté, Hoogvliet, Jan Linders! Ze zijn een serieuze concurrent van Sligro.

Sligro winkels vind je in verschillende steden verspreid over , zoals Den Haag, Amsterdam, Enschede, Nieuwegein, Rotterdam, 's-Hertogenbosch. De offciële website is er om klanten te informeren over de winkel en het assortiment. Als je op onze website niet hebt kunnen vinden wat je zocht, dan kun je officiële website bezoeken www.sligro.nl.

Papieren folders zijn verleden tijd. Het tijdperk is aangebroken van millieuvriendelijke en praktische online Kimbino folders met de nieuwste Sligro aanbiedingen. Wat fijn dat je op dezelfde golflengte zit wat betreft de bescherming van milieu en groen. Door te bladeren in de digitale folder van Sligro wordt veel papier bespaard.

Hoe te besparen? Door lagere prijzen!

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de nieuwste Sligro aanbiedingen te volgen. Je hoeft je alleen maar aan te melden voor onze nieuwsbrief of je kunt onze app Kimbino downloaden. Hierdoor zul je geen aanbieding meer missen van Sligro. Jouw Kimbino.