Kimbino
Assen
Kimbino
Assen

Wonen, tuincentrum - Assen

U heeft als eerste toegang bij ons tot de actueelste folders bij u in Assen! Bij de categorie Wonen, tuincentrum vindt u op onze website geweldige kortingen die aangeboden worden door winkels zoals Blokker, Leen Bakker, Kwantum, JYSK en Beter Bed.

Niemand vindt het erg om korting te ontvangen op zijn favoriete producten. Deze vindt u niet alleen in de winkel maar ook online! Door online te besparen op producten kunt u zelfs een nieuw merk ontdekken dat bij u in de buurt van Assen is. Maar om echt te besparen raden we u aan de prijzen van de items te vergelijken om zo meer te besparen dan u gewend bent!
Kimbino handelt het opstellen van de laatste folders van de maand af van Juli. Deze kunt u hier bekijken en deel uw boodschappen in op een andere manier:

In het geval dat u de winkel die u zoekt niet goed kunt vinden in de categorie Wonen, tuincentrum, zoek dan verder in de aanbiedingen van andere steden, waaronder Alphen Aan Den Rijn, Alblasserdam, Aalten, Almere, Alkmaar, Abcoude, Amerongen, Aalsmeer, Amstelveen en Aarle-Rixtel.
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE