Kimbino
Kimbino
Huidig aanbod in Kies stad
Logo van Perry Sport
3/5

Perry Sport Folder 25-09 - 01-10 | volgende week

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Perry Sport Folder en aabiedingen

Sporten wordt goedkoop met de Perry Sport folder!

3/5
Actual brochure

Wilt u ook zoveel mogelijk sporten, maar heeft u een nieuwe setjes sportkleren nodig? Dan vindt u hier de kortingen die Perry Sport u aanbiedt. Met Perry Sport korting kunt u besparen op uw nieuwe set sportkleren en vele setjes die nog zullen komen. Zo kunt u met een gerust hart gaan sporten, omdat u niet te veel geld uitgeeft om te kunnen sporten. Maar als u niet op tijd bent zult u de kortingen van Perry Sport missen, omdat ze al zijn ingegaan op volgende week. Vergeet daarom niet om altijd een kijkje te nemen in de Perry Sport webshop voor de meest actuele aanbiedingen van Perry Sport.

Hoe het begon bij Perry Sport

Shop

Perry Sport’s moederbedrijf werd failliet verklaard in 2016 en werd daarna overgekocht door JD Sports en Sports Unlimited Retail. Maar de oprichting van Perry Sport was al veel eerder dan dat, in 1866 en sindsdien is het bedrijf al vaak genoeg over genomen. Maar Perry Sport telt tegenwoordig 41 filialen in Nederland met ruim meer dan 800 werknemers. Perry Sport is daarnaast in vele steden te vinden zoals: Amsterdam, Maastricht, Rotterdam, Hoofddorp, Heerhugowaard en Dordrecht.

Als u zoekt naar een papieren Perry Sport folder dan moet u deze speciaal aanvragen bij een folder bedrijf. Dit komt doordat Perry Sport zo milieubewust mogelijk is en daarbij hoort geen papierverspilling. Dus door geen papieren folders te verspreiden maar meer te focussen op online reclame zorgt Perry Sport er voor dat er niet dagelijks Perry Sport folders worden weggegooid waar bossen en wouden voor gekapt werden. Door de Perry Sport folder online in te zien helpt u het milieu.

Op de webpagina perrysport.nl van Perry Sport vindt u waar Perry Sport winkels zoals: Perrysport Arnhem en Perry Sport Overtoom zich bevinden en wanneer deze open zijn. Perry Sport zit in de categorie Kleding, Schoenen & Sport en als u meer winkels zoekt zoals de Perry Sport zoals: Scapino, H&M, Zara, C&A, Primark, The Sting, van Haren, Decathlon, Adidas en Aktiesport, dan bent u in die categorie aan het juiste adres.

Het sport assortiment van Perry Sport

Assortment

Bij de Perry Sport kunt u alles vinden op het gebied van sporten. Dat betekent dat u met welke sport dan ook, uw sport benodigdheden bij de Perry Sport kunt halen en in de Perry Sport folder uw sportbenodigdheden met aanbiedingen kopen! Als u echt van Perry Sport houdt, dan kunt u het beste een oogje houden op de Perry Sport Black Friday, waar merken zoals: Nike, Adidas, Puma en New Balance fors afgeprijsd worden. Dat is de beste dag om te besparen op je sportbenodigdheden omdat u niet alleen een beetje bespaard. Fors afprijzen betekent namelijk ook fors besparen!

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Volgen

Naar de winkel

Winkels

Delen

Kimbino
Anderen zoeken het vaakst
melk
boter
kaas
olie
eieren
koffie
wijn
bier
Kimbino
Logo van Perry Sport

Meld aan en profiteer van de voordelen.