Folder - Voorbeeld van een folder van Aktiesport, geldig van 04-02-2019
Folder - Voorbeeld van een folder van Aktiesport, geldig van 21-12-2018
Folder - Voorbeeld van een folder van Aktiesport, geldig van 26-10-2018
Bijna iedereen kent Aktiesport. De winkel is één van de marktleiders op de Nederlandse markt. Een uitgebreid assortiment producten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen, dat is typisch Aktiesport. Bij Aktiesport, zul je altijd alles vinden waarvoor je kwam Aktiesport komt geregeld met nieuwe speciale aanbiedingen. De laatste aanbiedingen zijn geldig vanaf 16-07-2019 en vind je hier. Heeft Aktiesport niet de juiste aanbieding? Probeer het ergens anders! Kijk eens bij de aanbiedingen van Adidas, C&A, De Bijenkorf, Decathlon, H&M, Intersport, Miss Etam, Perry Sport, Primark, Scapino.

In veel steden, kun je boodschappen doen bij Aktiesport. En welke dan precies? Bijvoorbeeld: Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Groningen, Haarlem, Utrecht. Zocht je iets wat niet beschikbaar was op onze website? Probeer dan de officiële website van de winkel www.aktiesport.nl.

Vergeet papieren folders en volle brievenbussen. Gebruik de internet folders op Kimbino, waar de nieuwste Aktiesport aanbieding altijd beschikbaar is. Waar je ook bent. De bescherming van de natuur is onze prioriteit. Daarom stellen we het enorm op prijs dat je de digitale folder van Aktiesport kiest in plaats van de papieren versie.

Het kan veel geld besparen om een grote voorraad in te slaan. Je hoeft alleen maar te weten waar en wanneer een aanbieding is. Je komt daar snel achter door de internet folders.

Wil je aanbiedingen van Aktiesport in de gaten houden? Doe het slim: meld je aan voor onze nieuwsbrief of download onze Kimbino app Kimbino. Hierdoor zul je geen aanbieding van meer missen van Aktiesport.