Logo van Dirk
3/5

Dirk Berkel en Rodenrijs - folders

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Dirk Berkel en Rodenrijs folder volgende week

3/5
Actual brochure
Iedereen heeft wel eens gehoord van Dirk. Het is één van de meest succesvolle winkels op de Nederlandse markt. Dirk biedt je bijna alles wat je nodig hebt. En het meeste belangrijke, tegen scherpe prijzen! Geregeld nieuwe aanbiedingen, dat is de specialiteit van Dirk. Je kunt hier de laatste aanbiedingen vinden die geldig zijn vanaf 30-11-2022. Ter vergelijking, kijk eens naar de aanbiedingen van Albert Heijn, Aldi, Boni, Coop, Deen , Dekamarkt, Emté, Hanos, Hoogvliet, Jan Linders.

Als je boodschappen wilt doen bij Dirk, dan kun je de winkels in de volgende steden bezoeken: Rotterdam, Amsterdam, Schiedam, 's-Hertogenbosch, Apeldoorn . Heb je een product uitgezocht maar is er op onze website geen informatie over te vinden? Bezoek dan de officiële website van de winkel via: dirk.nl.

Vergeet papieren folders en volle brievenbussen. Gebruik de internet folders op Kimbino, waar de nieuwste Dirk aanbieding altijd beschikbaar is. Waar je ook bent. Het is geweldig dat je zoekt naar de laatste aanbiedingen van Dirk online en dat je wilt bijdragen aan het beschermen van het milieu

Hoe te besparen? Door lagere prijzen!

Iedereen wil tijd en geld besparen. Je kunt geld besparen dankzij de speciale Dirk aanbiedingen en je kunt tijd besparen door je in te schrijven op onze nieuwsbrief of door onze app Kimbino te downloaden. Het zal een kwestie van seconden zijn om de Dirk aanbiedingen te zien. Groeten van het Kimbino Team.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Volgen

Naar de winkel

Winkels

Delen

Kimbino
Anderen zoeken het vaakst
melk
boter
kaas
olie
eieren
koffie
wijn
bier
Kimbino
Logo van Dirk
Logo van Dirk