Logo van H&M
3/5

H&M Assen folder 01-09 - 30-09 | volgende week

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

H&M Assen folder volgende week

3/5
Actual brochure
Slechts weinig mensen zijn niet bekend met H&M. Het is zelfs één van de leiders op de Nederlandse markt. Dankzij het uitgebreide assortiment van H&M en hun geweldige prijzen kun je hier bijna alles krijgen wat je nodig hebt. Heeft H&M niet de juiste aanbieding? Probeer het ergens anders! Kijk eens bij de aanbiedingen van Adidas, Aktiesport, Bristol, C&A, De Bijenkorf, Decathlon, Happy Socks, Intersport, KiK, Omoda.

In veel Nederlandse steden kun je boodschappen doen bij H&M. En welke dan precies? Bijvoorbeeld: Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Rotterdam, Groningen. Heb je een product uitgezocht maar is er op onze website geen informatie over te vinden? Bezoek dan de officiële website van de winkel via: www2.hm.com.

Vergeet de papieren folder en bekijk ze online bij Kimbino. Je kunt de H&M aanbieding altijd op je gemak bekijken, zonder papierverspilling! Lekker winkelen? Je hoeft geen papieren folders mee te nemen! De digitale versie met de nieuwste aanbiedingen van H&M is veel handiger en beschikbaar op Kimbino.

Je gelooft niet dat geld besparen door te winkelen makkelijk is? Kom maar kijken.

Loop de speciale aanbiedingen van H&M niet mis. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de app Kimbino. Je krijgt een compleet overzicht van de nieuwste H&M aanbiedingen. Groeten van het Kimbino team.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

H&M winkellocaties in de stad Assen

Bron: here.com

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Volgen

Naar de winkel

Winkels

Delen

Kimbino
Sluiten
Anderen zoeken het vaakst
melk
boter
kaas
olie
eieren
koffie
wijn
bier
Kimbino
Sluiten
Logo van H&M
Logo van H&M