Logo van Sligro
3/5

Sligro Amstelveen - folders

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Sligro Amstelveen folder volgende week

3/5
Actual brochure
Misschien zijn alle Nederlandse klanten wel bekend met Sligro. Dankzij het uitgebreide assortiment, heeft het één van de sterkste posities op de Nederlandse markt. Sligro biedt je alles wat je nodig hebt voor geweldige prijzen! Kijk ook eens naar de aanbiedingen van Albert Heijn, Aldi, Boni, Coop, Deen , Dekamarkt, Dirk, Emté, Hanos, Hoogvliet! Deze winkels zijn serieuze concurrentie voor Sligro.

Sligro winkels vind je in verschillende steden verspreid over het land, zoals Den Haag, Maastricht, Rotterdam, Amsterdam, Alkmaar. De offciële website is er om klanten te informeren over de winkel en het assortiment. Als je op onze website niet hebt kunnen vinden wat je zocht, dan kun je officiële website bezoeken via: sligro.nl.

Papieren folders zijn verleden tijd. Het tijdperk is aangebroken van millieuvriendelijke en praktische online Kimbino folders met de nieuwste Sligro aanbiedingen. Hiermee wordt het milieu bespaard, een missie die jij blijkbaar met ons deelt! Door te bladeren in de digitale folder van Sligro wordt veel papier bespaard.

Hoe te besparen? Door lagere prijzen!

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de nieuwste Sligro aanbiedingen te volgen. Je hoeft je alleen maar aan te melden voor onze nieuwsbrief of je kunt onze app Kimbino downloaden. Hierdoor zul je geen aanbieding meer missen van Sligro. Groeten van Kimbino.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Volgen

Naar de winkel

Winkels

Delen

Kimbino
Anderen zoeken het vaakst
melk
boter
kaas
olie
eieren
koffie
wijn
bier
Kimbino
Logo van Sligro
Logo van Sligro