KimbinoKimbino

Pasen 2022 - folder deze week

Alle folders
Er zijn momenteel geen folders beschikbaar.

Pasen staat weer voor de deur

Het is weer de tijd van het jaar dat de lente eraan komt en Pasen gevierd kan worden. Tijdens het de eerste warme dagen van het jaar wil je natuurlijk met uw familie Paaseieren zoeken in de tuin. Daarop zijn wij voorbereid bij Kimbino met de beste Paasaanbiedingen van meerdere winkelketens in Nederland tegen gegarandeerd de laagste prijzen. Bent u op zoek naar Ppaasmandjes, Paaseieren, tafeldecoratie of versiering?

Kijk dan niet verder, voor uw gemoedsrust wordt alles op onze site overzichtelijk vertoond zodat u alles gemakkelijk kunt vinden. We hebben een selectie gemaakt van de beste folders voor een versierd Pasen. Ook is het mogelijk om te besparen op uw feestmaal wanneer uw boodschappen gaat doen bij één van de vele vertoonde supermarkten. Alvast een fijn Pasen toegewenst van Kimbino.

Meer folders

Kimbino-white
tree
Bekijk de folders ONLINE!
Hier registreren

Paasattracties van over de hele wereld

 • Paasattracties van over de hele wereld
  Tijdens pasen geven de mensen in het Verenigd Koninkrijk 10% uit van wat zijn het gehele jaar aan chocoladeproducten spenderen. Hier worden elk jaar het meeste snoepgoed verkocht.
 • Paasattracties van over de hele wereld
  Amerikanen versturen ongeveer 43 miljoen paasgroeten per jaar naar hun familie en vrienden - hetzij gekocht of handgemaakt.
 • Paasattracties van over de hele wereld
  Inwoners van Bermuda vliegeren elk jaar op Goede Vrijdag met handgemaakte vliegers.
 • Paasattracties van over de hele wereld
  In Finland, verkleden kinderen zichzelf als heks en lopen door de straten vragend naar eieren aan voorbijgangers.
 • Paasattracties van over de hele wereld
  In Israël, marcheren de mensen over hetzelfde pad dat Jezus aflegde op de dag van de kruisiging, waar Jezus naar verluidt gekruisigd zou zijn.
Kimbino
Sluiten
Anderen zoeken het vaakst
melk
boter
kaas
olie
eieren
koffie
wijn
bier