Kimbino
Kimbino

VOMAR folder 16-06-2024 volgende week || deze week NIEUWE

ADVERTENTIE
Vomar
ADVERTENTIE

Vomar folder volgende week

Vomar Folder Week 25

3/5
Actual brochure

Vers, lekker en makkelijk. Vomar is dé kwaliteitsdiscounter van Nederland. Dat betekent dat je elke dag producten van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs vindt! Benieuwd naar dit aantrekkelijke voordeel? In de Vomar folder van volgende week vind je 100 spetterende acties en erg veel aanbiedingen. Je kunt Vomar’s nieuwe folder natuurlijk gewoon online doorbladeren, dit is hier mogelijk: hier. De huidige Vomar aanbiedingen zijn geldig vanaf 30-06-2024. Wees er dus zo snel mogelijk bij, want de vele acties en kortingen wachten niet op je!

Aanbiedingen in de Vomar folder van volgende week

Shop

Ook zo benieuwd wat Vomar in de nieuwe folder van volgende week in de aanbieding zal doen? Bij Kimbino zal je er als eerste bij zijn! De acties zijn een week geldig in alle vestigingen van ieders favoriete voordeelmarkt. Je kunt onder meer filialen vinden in plaatsen als Amsterdam, Haarlem, Almere, Heerhugowaard, Alkmaar en Beverwijk.

Mocht je niet precies gevonden hebben waar je naar zocht, maak je dan geen zorgen. Via de categoriepagina Supermarkten kan je nog veel meer soortgelijke reclamefolders vinden. Er is vast wel een winkel bij jou in de buurt waar je deze kunt inkopen. Weten om welke concurrerende supermarkten het precies gaat? Misschien moet je een keertje binnen lopen bij Albert Heijn, Lidl, Jumbo, Aldi, Makro, Plus, Sligro, Dirk, Hoogvliet en Dekamarkt. Een slimme koper doet immers bij meerdere winkels zijn dagelijkse boodschappen. Dat is immers het beste voor de portemonnee.

Deze producten staan in Vomar’s nieuwe folder

Assortment

Onder de Vomar aanbiedingen zijn ook komende week weer verse producten tegen mooie prijzen te vinden. De eigen bakkerij en eigen slager zorgen voor heerlijk vers brood en sappige, ambachtelijke schouderkarbonades. Wat dacht je van versgeperst sinaasappelsap? Shoppen bij Vomar is makkelijk, lekker én heel voordelig. Profiteer ook van extra volumevoordeel. Dat betekent meer halen, minder betalen. Onder meer met voordeelmerken als G’woon ben je simpelweg goedkoper uit.

Daarnaast kun je 24/7 terecht op vomar.nl. Hier vind je bijvoorbeeld het laatste nieuws, meer dan 100 topaanbiedingen en heerlijke recepten. Bespaar eenvoudig honderden euro’s per jaar en doe je boodschappen bij Vomar Voordeelmarkt. Direct weten wat er in de Vomar folder staat? Kijk dan hier: Vomar - Folder.

Kimbino heeft altijd nieuwe Vomar aanbiedingen

Bij Kimbino zorgen we er altijd voor dat we de laatste folderaanbiedingen op tijd paraat hebben. Wil je dus Vomar’s nieuwe folder voor volgende week als eerste inzien, houd dan de website goed in de gaten. Ook zijn er de meest recente reclamefolders van andere grote winkelketens te bekijken via onze startpagina: Kimbino.nl. Door gebruik te maken van de digitale actiekracht help je ook nog eens mee papierverspilling te stoppen. Het milieu is hier zonder twijfel bij gebaat, dankjewel!

Wil je direct de laatste Vomar aanbiedingen zien terwijl je aan het winkelen bent? Dan is het voor onderweg de speciale Kimbino app. Hierdoor hoef je dankzij onze handige meldingen nooit meer een aanbieding te missen. Veel winkelplezier alvast. Groeten van Kimbino! 

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE