Folder - School - Voorbeeld van een folder van Vomar, geldig van 07-07-2019
Magazine Eco - Voorbeeld van een folder van Vomar, geldig van 01-07-2019

Vers, lekker en makkelijk. Vomar is dé kwaliteitsdiscounter van Nederland. Dat betekent dat je elke dag producten van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs vindt! Benieuwd naar dit aantrekkelijke voordeel? In de Vomar reclamefolder van deze en volgende week vind je 100 spetterende acties en erg veel aanbiedingen. De Vomar Voordeelkrant ligt elke week op je deurmat of in de winkels van Vomar. Je kunt de folder ook online doorbladeren.

Voor de snelste service ben je bij Vomar Voordeelmarkt aan het juiste adres. En ben je niet tevreden met je aankoop? Lever dan je product en de kassabon in en je krijgt direct je geld terug.

Met de Laagste Prijs Garantie ben je met je boodschappen bij Vomar altijd het voordeligst uit. Je vindt dagelijks verse producten en scherpe aanbiedingen. De eigen bakkerij en eigen slager zorgen voor heerlijk vers brood en sappige, ambachtelijke schouderkarbonades. Wat dacht je van versgeperst sinaasappelsap? Shoppen bij Vomar is makkelijk, lekker én heel voordelig. Profiteer ook van extra volumevoordeel. Dat betekent meer halen, minder betalen. Daarnaast kun je 24/7 terecht op www.vomar.nl. Hier vind je het laatste nieuws, meer dan 100 topaanbiedingen en heerlijke recepten. Bespaar eenvoudig honderden euro’s per jaar en doe je boodschappen bij Vomar Voordeelmarkt.