Winkel 2/5

ADVERTENTIE
Slechts weinig mensen zijn niet bekend met Spar. Het is zelfs één van de leiders op de Nederlandse markt. Het assortiment van Spar is zo groot dat je er bijna alles kunt vinden wat je nodig hebt. De prijzen zullen je ook zeker aanspreken. Spar heeft vaak nieuwe en geweldige aanbiedingen. Wil je weten welke aanbiedingen er vanaf 14-02-2019 zijn? Je vindt ze hier. Albert Heijn, Aldi, Boni, Coop, Deen , Dekamarkt, Dirk, Emté, Hoogvliet, Jumbo zou je ook kunnen verrassen met hun voordelige prijzen.

De offciële website is er om klanten te informeren over de winkel en het assortiment. Als je op onze website niet hebt kunnen vinden wat je zocht, dan kun je officiële website bezoeken www.spar.nl.

Vergeet papieren folders, ze bezorgen je geen hoofdpijn meer. Je kunt nu eenvoudig de nieuwste Spar aanbieding online bekijken bij Kimbino. Wat fijn dat je op dezelfde golflengte zit wat betreft de bescherming van milieu en groen. Door te bladeren in de digitale folder van Spar wordt veel papier bespaard.

Besparen door te winkelen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Iedereen wil tijd en geld besparen. Je kunt geld besparen dankzij de speciale Spar aanbiedingen en je kunt tijd besparen door je in te schrijven op onze nieuwsbrief of door onze app Kimbino te downloaden. Het zal een kwestie van seconden zijn om de Spar aanbiedingen te zien. Jouw Kimbino Team.