Logo van Kruidvat
3/5

Kruidvat Amsterdam folder 22-11 - 27-11 | volgende week

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Kruidvat Amsterdam folder volgende week

3/5
Actual brochure
Er zijn weinig mensen in Nederland die Kruidvat niet kennen. Dat is niet vreemd want Kruidvat is juist door de populariteit onder zijn klanten één van de marktleiders in Nederland geworden. Het assortiment van Kruidvat is zo groot dat je er bijna alles kunt vinden wat je nodig hebt. De prijzen zullen je ook zeker aanspreken. Kruidvat komt geregeld met nieuwe speciale aanbiedingen. De laatste aanbiedingen zijn geldig vanaf 22-11-2022 en vind je hier. Da, Douglas, Etos, Holland & Barrett, ICI Paris XL, OP is OP, Rituals, Trekpleister zou je ook kunnen verrassen met hun voordelige prijzen.

Nog steeds aan het twijfelen waar je gaat shoppen? Je vindt Kruidvat winkels in verschillende steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag. Zocht je iets wat niet beschikbaar was op onze website? Probeer dan de officiële website van de winkel via: kruidvat.nl.

Vergeet de papieren folder en bekijk ze online bij Kimbino. Je kunt de Kruidvat aanbieding altijd op je gemak bekijken, zonder papierverspilling! Hiermee wordt het milieu bespaard, een missie die jij blijkbaar met ons deelt! Door te bladeren in de digitale folder van Kruidvat wordt veel papier bespaard.

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om geld te besparen dankzij speciale aanbiedingen.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de nieuwste Kruidvat aanbiedingen te volgen. Je hoeft je alleen maar aan te melden voor onze nieuwsbrief of je kunt onze app Kimbino downloaden. Hierdoor zul je geen aanbieding meer missen van Kruidvat. Groeten van Kimbino.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Kruidvat winkellocaties in de stad Amsterdam

Bron: here.com

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Drogisterij & Cosmetica

Volgen

Naar de winkel

Winkels

Delen

Kimbino
Anderen zoeken het vaakst
melk
boter
kaas
olie
eieren
koffie
wijn
bier
Kimbino
Logo van Kruidvat
Logo van Kruidvat