Kimbino
Kimbino

Folders in de categorie Wonen, tuincentrum

De categorie Wonen, tuincentrum is een verzameling van acties, aanbiedingen in folders van de leukste winkels. Met Kimbino kunt u makkelijk en snel de beste deals zien en daardoor besparen wanneer u shopt! De merken van nu zoals bijvoorbeeld Blokker, Welkoop, KARWEI, GAMMA, Ranzijn, Praxis, JYSK, IKEA, Leen Bakker en Intratuin vindt u hier naast vele andere top merken.

Kimbino streeft ernaar u te helpen met de boodschappen. In deze categorie zijn er 3 online folders te zien. Door de nieuwste aanbiedingen vooruit te zien kunt u uw boodschappen snel en gemakkelijk doen:

Aanbiedingen variëren afhankelijk van het gebied waar een filiaal zich in bevindt. Dat betekent dat in uw land Nederland in de meest populaire steden Amsterdam, Rotterdam, Hoogvliet, Utrecht en Den Haag andere acties zijn. Met de folders kunt u deze volgen door uw stad te vinden op de Kimbino pagina. Zo bent u altijd op de hoogte van de meest actuele aanbiedingen in uw regio.

Komt u tijd te kort om door de folders te bladeren? We snappen het. Dit is waarom we een applicatie van Kimbino hebben ontwikkelt die u met pushnotificaties op de hoogte houd van de nieuwste aanbiedingen. Hierdoor bent u er op tijd bij! Met het verminderen van het gebruik van papier gaan we niet alleen papierverspilling tegen, we verminderen ook het afval. Daarom stelt Kimbino het erg op prijs dat u voor ons heeft gekozen. Dit neemt niet weg dat u in elke categorie, dus ook Wonen, tuincentrum, op de hoogte zal zijn van actuele aanbiedingen om zo geld te besparen en met de makkelijke omgang zal het u ook veel tijd schelen.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE