Logo van Hema
3/5

Hema Amsterdam folder 19-09 - 02-10 | volgende week

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Hema Amsterdam folder volgende week

3/5
Actual brochure
Bijna iedereen kent Hema. De winkel is één van de marktleiders op de Nederlandse markt. Een uitgebreid assortiment producten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen, dat is typisch Hema. Bij Hema, zul je altijd alles vinden waarvoor je kwam Hema komt geregeld met nieuwe aanbiedingen. Hun laatste folder die geldig is vanaf 19-09-2022 vind je hier. In andere winkels vind je misschien hetzelfde product voor een betere prijs. Probeer hier maar eens: Action, Big Bazar, Koopjedeal, Wibra, Xenos.

Hema heeft veel winkels in Nederland. Je kunt boodschappen doen in verschillende plaatsen in het land, zoals bijvoorbeeld in: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Groningen. De offciële website is er om klanten te informeren over de winkel en het assortiment. Als je op onze website niet hebt kunnen vinden wat je zocht, dan kun je officiële website bezoeken via: www.hema.nl.

Vergeet papieren folders en volle brievenbussen. Gebruik de internet folders op Kimbino, waar de nieuwste Hema aanbieding altijd beschikbaar is. Waar je ook bent. Weet je dat je meehelpt om de natuur te beschermen? Door wat te doen? Door niet in de papieren folders van Hema te neuzen maar online te zoeken naar aanbiedingen.

Hoe te besparen? Door lagere prijzen!

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de nieuwste Hema aanbiedingen te volgen. Je hoeft je alleen maar aan te melden voor onze nieuwsbrief of je kunt onze app Kimbino downloaden. Hierdoor zul je geen aanbieding meer missen van Hema. Groeten van Kimbino.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Hema winkellocaties in de stad Amsterdam

Bron: here.com

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Warenhuis

Volgen

Naar de winkel

Winkels

Delen

Kimbino
Sluiten
Anderen zoeken het vaakst
melk
boter
kaas
olie
eieren
koffie
wijn
bier
Kimbino
Sluiten
Logo van Hema
Logo van Hema