Kimbino
Kimbino

Folders in de categorie Andere

De producten in de categorie van Andere hebben altijd speciale prijzen. Deze heeft Kimbino voor u op een rijtje gezet. De folders, brochures en catalogu staan voor u klaar met mooie kortingen. Hier bevinden zich folders van ketens, zoals Gall en Gall, ANWB, Prénatal, Intertoys, , Baby-Dump en KFC en nog vele andere.

Kimbino streeft ernaar u te helpen met de boodschappen. In deze categorie zijn er 3 online folders te zien. Door de nieuwste aanbiedingen vooruit te zien kunt u uw boodschappen snel en gemakkelijk doen:

Heeft u interesse in de acties van uw favoriete winkels bij u in de buurt? Dan kunt u bij Kimbino uw stad kiezen uit deze lijst Amsterdam, Rotterdam, Hoogvliet, Utrecht en Den Haag. Mocht u stad toch niet in de lijst voorkomen, dan is het ook mogelijk deze te zoeken in de koptekst rechts.

Door te abonneren op de nieuwsbrief of de applicatie van Kimbino te downloaden mist u geen speciale acties van uw favoriete winkels. Het bladeren gaat online nog sneller dan in het echt! Door u aan te sluiten bij Kimbino neemt u adscheid van de papieren folders. Hierdoor verspilt u geen onnodig papier meer! Via de Kimbino app, nieuwsbrief en website bent u altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen 24/7 in welke categorie dan ook, bijvoorbeeld Andere. U bespaart geld, tijd en papier met Kimbino!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE