Logo van Trekpleister
3/5

Trekpleister Assen folder 29-11 - 04-12 | volgende week

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Trekpleister Assen folder volgende week

3/5
Actual brochure
Trekpleister staat op de lijst van de meest bekende winkels bij Nederlandse klanten. Het is één van de marktleiders van Nederland geworden. Bij Trekpleister kun je bijna alles kopen wat je nodig hebt voor geweldige prijzen. Een goede aanbieding? Trekpleister heeft ze altijd voor haar klanten! De nieuwste aanbiedingen die geldig zijn vanaf 29-11-2022 vind je hier. Kijk ook eens bij de aanbiedingen van Da, Douglas, Etos, Holland & Barrett, ICI Paris XL, Kruidvat, OP is OP, Rituals. Misschien vind je daar hetzelfde artikel voor een betere prijs.

Trekpleister winkels vind je in verschillende steden verspreid over het land, zoals Rotterdam, Zutphen, Scheveningen, Den Haag, Groningen. Zocht je iets wat niet beschikbaar was op onze website? Probeer dan de officiële website van de winkel via: trekpleister.nl.

Papieren folders? Volle brievenbus? Volle oud papierbak? Het hoeft niet meer! Ga Kimbino's digitale Trekpleister folders gebruiken en alle problemen zijn opgelost. Lekker winkelen? Je hoeft geen papieren folders mee te nemen! De digitale versie met de nieuwste aanbiedingen van Trekpleister is veel handiger en beschikbaar op Kimbino.

Hoe je makkelijk en zonder zorgen kunt besparen? Door lagere prijzen!

Het bijhouden van de laatste aanbiedingen van Trekpleister lijkt misschien veel tijd te kosten maar niets is minder waar. Doe het slim en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt ook onze app Kimbino downloaden. Op deze manier zul je nooit meer een Trekpleister aanbieding missen en bespaar je veel tijd omdat je niet meer door de papieren folders heen hoeft.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Trekpleister winkellocaties in de stad Assen

Bron: here.com

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Drogisterij & Cosmetica

Volgen

Naar de winkel

Winkels

Delen

Kimbino
Anderen zoeken het vaakst
melk
boter
kaas
olie
eieren
koffie
wijn
bier
Kimbino
Logo van Trekpleister
Logo van Trekpleister