Logo van Praxis
3/5

Praxis Barendrecht folder 21-11 - 27-11 | volgende week

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Praxis Barendrecht folder volgende week

3/5
Actual brochure
Wie kent Praxis niet! Ze hebben dankzij hun geweldige assortiment en interessante aanbiedingen een aanvoerderspositie weten te bemachtigen op de Nederlandse markt! Het assortiment van Praxis is zo groot dat je er bijna alles kunt vinden wat je nodig hebt. De prijzen zullen je ook zeker aanspreken. Kijk ook eens bij de aanbiedingen van Beter Bed, Blokker, Formido, GAMMA, Hornbach, Hubo, IKEA, Intratuin, JYSK, KARWEI. Misschien vind je daar hetzelfde artikel voor een betere prijs.

Praxis heeft winkels in veel steden verspreid over heel Nederland. Waar precies? Bijvoorbeeld in Amsterdam, Maastricht, Heerlen, Den Haag, Tilburg. De offciële website is er om klanten te informeren over de winkel en het assortiment. Als je op onze website niet hebt kunnen vinden wat je zocht, dan kun je officiële website bezoeken via: praxis.nl.

Het is niet langer nodig om uit te kijken naar de bezorger die de Praxis folder brengt. Je kunt hem online bekijken bij Kimbino wanneer je maar wil. Weet je dat je meehelpt om de natuur te beschermen? Door wat te doen? Door niet in de papieren folders van Praxis te neuzen maar online te zoeken naar aanbiedingen.

Je gelooft niet dat geld besparen door te winkelen makkelijk is? Kom maar kijken.

Wil je aanbiedingen van Praxis in de gaten houden? Doe het slim: meld je aan voor onze nieuwsbrief of download onze app Kimbino. Hierdoor zul je geen aanbieding van meer missen van Praxis.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Praxis winkellocaties in de stad Barendrecht

Bron: here.com

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Volgen

Naar de winkel

Winkels

Delen

Kimbino
Anderen zoeken het vaakst
melk
boter
kaas
olie
eieren
koffie
wijn
bier
Kimbino
Logo van Praxis
Logo van Praxis