Logo van Takko
3/5

Takko Assen folder 03-10 - 09-10 | volgende week

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Takko Assen folder volgende week

3/5
Actual brochure
Slechts weinig mensen zijn niet bekend met Takko. Het is zelfs één van de leiders op de Nederlandse markt. Een uitgebreid assortiment producten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen, dat is typisch Takko. Bij Takko, zul je altijd alles vinden waarvoor je kwam Volg je ook de aanbiedingen van andere winkels? Doen! Probeer bijvoorbeeld Adidas, Aktiesport, Bristol, C&A, De Bijenkorf, Decathlon, H&M, Happy Socks, Intersport, KiK, maar eens.

Nog steeds aan het twijfelen waar je gaat shoppen? Je vindt Takko winkels in verschillende steden zoals Apeldoorn, Nijkerk, Best, Rotterdam, Muiden. Niet gelukt om te vinden wat je zocht? Je kunt ook de offciële site van de winkel bezoeken via: www.takko.com/nl-nl.

Waarom kiezen voor een digitale folder op Kimbino? Ten eerste is er geen afval. Daar komt bij dat de folders netjes gerangschikt zijn. Ten slotte zijn de Kimbino digitale folders overal beschikbaar als je je smartphone meeneemt. Dus overal tot je beschikking! Dit is het grootste voordeel van online digitale folders met de nieuwste Takko aanbieding. Weet je dat je meehelpt om de natuur te beschermen? Door wat te doen? Door niet in de papieren folders van Takko te neuzen maar online te zoeken naar aanbiedingen.

Het is nu wel heel eenvoudig om geld te besparen door te winkelen!

Wil je aanbiedingen van Takko in de gaten houden? Doe het slim: meld je aan voor onze nieuwsbrief of download onze app Kimbino. Hierdoor zul je geen aanbieding van meer missen van Takko.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Takko winkellocaties in de stad Assen

Bron: here.com

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Volgen

Winkels

Delen

Kimbino
Sluiten
Anderen zoeken het vaakst
melk
boter
kaas
olie
eieren
koffie
wijn
bier
Kimbino
Sluiten
Logo van Takko
Logo van Takko