Logo van KiK
3/5

KiK Amsterdam folder 28-11 - 04-12 | volgende week

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

KiK Amsterdam folder volgende week

3/5
Actual brochure
KiK is één van de meest populaire winkels onder klanten. Mede hierdoor is het één van de meest succesvolle winkels op de markt. KiK biedt je alles wat je nodig hebt voor geweldige prijzen! Adidas, Aktiesport, Bristol, C&A, De Bijenkorf, Decathlon, H&M, Happy Socks, Intersport, Omoda zou je ook kunnen verrassen met hun voordelige prijzen.

Als je boodschappen wilt doen bij KiK, dan kun je de winkels in de volgende steden bezoeken: Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Nijmegen, Middelburg . Niet gelukt om te vinden wat je zocht? Je kunt ook de offciële site van de winkel bezoeken via: kik.nl.

Ga je winkelen? Dan hoef je zeker geen grote papieren folder mee te nemen. De online versie van de nieuwste KiK aanbieding is veel handiger en is beschikbaar op Kimbino. Weet je dat je meehelpt om de natuur te beschermen? Door wat te doen? Door niet in de papieren folders van KiK te neuzen maar online te zoeken naar aanbiedingen.

Besparen door te winkelen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Iedereen wil tijd en geld besparen. Je kunt geld besparen dankzij de speciale KiK aanbiedingen en je kunt tijd besparen door je in te schrijven op onze nieuwsbrief of door onze app Kimbino te downloaden. Het zal een kwestie van seconden zijn om de KiK aanbiedingen te zien. Groeten van het Kimbino Team.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

KiK winkellocaties in de stad Amsterdam

Bron: here.com

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Volgen

Winkels

Delen

Kimbino
Anderen zoeken het vaakst
melk
boter
kaas
olie
eieren
koffie
wijn
bier
Kimbino
Logo van KiK
Logo van KiK