Bedrijven Emté en Jumbo zijn samengevoegd. Als u zoekt naar Emté aanbiedingen, kunt u ze hier vinden.

Folders Emté spoedig beschikbaar. Aanmelden en informatie ontvangen

Lekker vers, voordelig en vriendelijk; dat is waar EMTÉ Supermarken voor staat. Kom langs bij de EMTÉ in jouw buurt en ontdek het uitgebreide assortiment producten met de heerlijkste versproducten. Wil je optimaal profiteren van alle scherpe prijzen en nooit meer voordeel mislopen? Wekelijks vind je de laatste acties en aantrekkelijke aanbiedingen in de nieuwe reclamefolder van EMTÉ. De folder staat boordevol voordeel en prijspakkers. Ook online kun je de EMTÉ folders nog eens rustig doorbladeren.

Emté Supermarkt is al meerdere malen uitgeroepen tot beste verssupermarkt van Nederland. Ook heeft de supermarkt de beste slagerij én de beste kaasafdeling! Je kunt er heerlijk brood, vers vlees en een uitgebreid assortiment kazen kopen. Als dat niet prettig boodschappen doen is! Het personeel staat je vriendelijk te woord en in de gezellige winkel is alles eenvoudig te vinden.

Ook op de website van Emté vind je waanzinnige acties en scherpe aanbiedingen. De producten zijn allemaal weergegeven op een handige en overzichtelijk pagina. Bekijk op je gemak alle aanbiedingen en vind een breed scala aan producten, tips en recepten. Daarnaast vind je op www.emte.nl een overzicht van alle vestigingen met bijbehorende openingstijden en speciale acties. Voor acties en ontspannen boodschappen doen ga je voortaan naar Emté!