Klaar om van een aantal mooie Deen aanbiedingen te profiteren? In de nieuwe Deen folder staan wekelijks zeer scherp geprijsde boodschappen. Of je nu op zoek bent naar vers fruit, een heerlijk dagvers gebakken brood, of wellicht een handige magentronmaaltijd: Altijd is er wel iets lekker in de aanbieding. Let wel op dat de huidige aanbiedingen slechts een week geldig zullen zijn, dus het is belangrijk om er snel bij te zijn!

Uniek in Nederland zijn de Deen weekendacties, welke speciaal ontworpen zijn voor mensen die in het weekend willen inslaan bij hun favoriete supermarkt. Dit is een mooie uitkomst voor mensen die doordeweeks moeten werken, of liever hun boodschappen elke week in één keer tegelijk willen inslaan. Ook jouw lokale Deen doet mee met deze weekendaanbiedingen! In de folder kan je elke week inzien wat de weekendactie van deze week is.

Wil je graag meer informatie over locaties, openingstijden, of wellicht gerichte vragen stellen aan een medewerker? Dat kan allemaal via de officiële website www.deen.nl.Ook kan je hier direct online bekijken welke producten scherp afgeprijsd zijn. Handig toch? Een online folder spaart een hoop onnodig papier uit, wat natuurlijk weer goed is voor het milieu. Hou daarom goed deze pagina, óf de officiële Deen website in de gaten voor de laatste scherpe prijzen. Zo profiteer je elke week weer van goedkope boodschappen. Zorg ervoor dat je op tijd van de weekaanbiedingen gebruik maakt. Ze zijn immers niet oneindig geldig. Veel winkelplezier!