Winkelgegevens

Adres:Hoogstraat 50
6701 BW Wageningen

Openingstijden:

*Openingstijden zijn afhankelijk van feestdagen en speciale gelegenheden.

Andere aanbiedingen van Kleding, Schoenen & Sport

Meer van Haren Wageningen winkels

Bent u zoekende naar geschikte informatie over van Haren (Hoogstraat 50, Wageningen)? Kimbino bereid alles voor, speciaal voor u. Kimbino is er voor u, om overal bij te helpen wanneer u iets nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan het adres van de winkel en aan de bereikbaarheid, routebeschrijving, contactgegevens en de openingstijden.

Bedenk voor u de deur uitgaat wat u gaat uitgeven en of u hier eventueel op kan besparen, dit kan door de laatste folder te bekijken van van Haren. Hier ziet u wanneer de aanbiedingen beginnen 01-04-2021 hier en zie uw besparing tegemoet.

Het kan zijn dat u de folder van van Haren Hoogstraat 50, Wageningen niet kunt vinden, laat u niet tegenhouden en bekijk de aanbiedingen van andere vestigingen hier.

Wilt u goed geinformeerd blijven en op de hoogte zijn van de nieuwste aanbiedingen van de van Haren in Wageningen? Neem dan een abonnement op onze nieuwsbrief, of bekijk de app: Kimbino, dit is gemakkelijker en scheelt papier. Dan beschermen wij met zijn allen de aarde.