Winkelgegevens

Adres:Anne de Vriesstraat 6
3141 AV Maassluis

Contacten:Telefoon:
+31105916475

Openingstijden:

*Openingstijden zijn afhankelijk van feestdagen en speciale gelegenheden.

Andere aanbiedingen van Kleding, Schoenen & Sport

Bent u zoekende naar geschikte informatie over Intersport (Anne de Vriesstraat 6, Maassluis)? Kimbino bereid alles voor, speciaal voor u. Kimbino is er voor u, om overal bij te helpen wanneer u iets nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan het adres van de winkel en aan de bereikbaarheid, routebeschrijving, contactgegevens en de openingstijden.

Bedenk voor u de deur uitgaat wat u gaat uitgeven en of u hier eventueel op kan besparen, dit kan door de laatste folder te bekijken van Intersport. Hier ziet u wanneer de aanbiedingen beginnen 01-04-2021 hier en zie uw besparing tegemoet.

Mocht het zijn dat Intersport in Anne de Vriesstraat 6, Maassluis geen relevante kortingsacties heeft voor u, geef dan de andere folders van onze andere vestigingen een keer te bekijken hier.

Alle folder en brochures van Intersport in Maassluis rechstreeks op uw mobiel? Kimbino kan het voor u doen. Het is maar een kleine moeite op de app: Kimbino te downloaden, als u dit doet ben u bewust bezig met uw keuzes betreft het milieu, en zo gaan we met elkaar verspilling van papier tegen.