Kimbino
Kimbino
Logo van VidaXL
3/5

VidaXL BLACK FRIDAY 2023| Folder, Aanbiedingen

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

VidaXL Folder en aabiedingen

3/5
Actual brochure
Bijna iedereen kent VidaXL. De winkel is één van de marktleiders op de Nederlandse markt.
Bij VidaXL kun je bijna alles kopen wat je nodig hebt voor geweldige prijzen.
Een goede aanbieding? VidaXL heeft ze altijd voor haar klanten! De nieuwste aanbiedingen die geldig zijn vanaf 01-10-2023 vind je hier.
VidaXL heeft momenteel speciale aanbiedingen voor de volgende producten: {special_offer}.
Kijk ook eens naar de aanbiedingen van Blokker, IKEA, Leen Bakker, Kwantum, JYSK, Beter Bed, Woonexpress, Intratuin, GAMMA en Praxis! Deze winkels zijn serieuze concurrentie voor VidaXL.

We zijn gewend geraakt aan het feit dat veel producten ook beschikbaar zijn van huismerken. De kwaliteit hiervan stijgt soms boven bekende merken uit. {shop_brands} zijn verkrijgbaar bij VidaXL.
Niet gelukt om te vinden wat je zocht? Je kunt ook de offciële site van de winkel bezoeken via: vidaxl.nl.

Vergeet de papieren folder en bekijk ze online bij Kimbino. Je kunt de VidaXL aanbieding altijd op je gemak bekijken, zonder papierverspilling!
Weet je dat je meehelpt om de natuur te beschermen? Door wat te doen? Door niet in de papieren folders van VidaXL te neuzen maar online te zoeken naar aanbiedingen.

Het is nu wel heel eenvoudig om geld te besparen door te winkelen!

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de nieuwste VidaXL aanbiedingen te volgen. Je hoeft je alleen maar aan te melden voor onze nieuwsbrief of je kunt onze app Kimbino downloaden. Hierdoor zul je geen aanbieding meer missen van VidaXL. Groeten van Kimbino.

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.

VidaXL Black Friday 2023

De feestelijke shopdag Black Friday is eindelijk hier en is ook aanwezig bij VidaXL. Bekijk onze speciale aanbieding op Black Friday 2023 in de nieuwe VidaXL folder! De nieuwste folder genaamd VidaXL folder is geldig vanaf vanaf zondag 01-10-2023. Mis niets van de geweldige Zwarte Vrijdag kortingen bij VidaXL. In de categorie Wonen, tuincentrum vind je nog veel meer folders speciaal voor Black Friday. Wanneer je Kerstcadeaus vooraf in wil kopen en nog wat inspiratie zoekt, bekijk dan alle promotionele folders voor Black Friday en bespaar flink. Kimbino geeft je een overzicht van de beste kortingen op Black Friday.
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Volgen

Winkels

Delen

Kimbino
Anderen zoeken het vaakst
melk
boter
kaas
olie
eieren
koffie
wijn
bier
Kimbino

Er zijn geen winkels

Meld aan en profiteer van de voordelen.