Kimbino
Kimbino
Huidig aanbod in Kies stad
Logo van VidaXL
3/5

VidaXL Folder 29-05 - 04-06 | volgende week

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

VidaXL Folder en aabiedingen

3/5
Actual brochure
Bijna iedereen kent VidaXL. De winkel is één van de marktleiders op de Nederlandse markt.
Bij VidaXL kun je bijna alles kopen wat je nodig hebt voor geweldige prijzen.
Kijk ook eens naar de aanbiedingen van Blokker, IKEA, Leen Bakker, Kwantum, JYSK, Beter Bed, Woonexpress, Intratuin, GAMMA, Praxis! Deze winkels zijn serieuze concurrentie voor VidaXL.

Niet gelukt om te vinden wat je zocht? Je kunt ook de offciële site van de winkel bezoeken via: vidaxl.nl.

Vergeet de papieren folder en bekijk ze online bij Kimbino. Je kunt de VidaXL aanbieding altijd op je gemak bekijken, zonder papierverspilling!
Weet je dat je meehelpt om de natuur te beschermen? Door wat te doen? Door niet in de papieren folders van VidaXL te neuzen maar online te zoeken naar aanbiedingen.

Het is nu wel heel eenvoudig om geld te besparen door te winkelen!

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de nieuwste VidaXL aanbiedingen te volgen. Je hoeft je alleen maar aan te melden voor onze nieuwsbrief of je kunt onze app Kimbino downloaden. Hierdoor zul je geen aanbieding meer missen van VidaXL. Groeten van Kimbino.

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Volgen

Winkels

Delen

Kimbino
Anderen zoeken het vaakst
melk
boter
kaas
olie
eieren
koffie
wijn
bier
Kimbino
Logo van VidaXL
Logo van VidaXL

Meld aan en profiteer van de voordelen.