Kimbino
Kimbino
Huidig aanbod in Kies stad
Logo van Rituals
3/5

Rituals Folder 02-06 - 16-06 | volgende week

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Rituals Folder en aabiedingen

Shop met de rituals folder voor de beste aanbiedingen!

3/5
Actual brochure

Als u ook houdt van een luxe product voor uw huid, haar of huis, maar u wilt hiervoor niet de hoofdprijs betalen? Dan kunt u een kijkje nemen in de Rituals folder hier. Met de aanbiedingen van de Rituals krijgt u mooie kortingen op producten van de Rituals. De folder van de Rituals is al van start gegaan op 02-06-2023, daarom is het handig om nu even in de folder te bladeren voordat u een aanbieding gemist heeft. Ook in andere folders kunt u rituals aanbiedingen vinden, bijvoorbeeld bij de kruidvat is de rituals aanbieding soms aanwezig. Speur daarom vele drogisterij of cosmetica folders af voor de luxe producten van Rituals voor een koopje!

Rituals legt het milieu centraal

Shop

Rituals oftewel, Rituals Cosmetics Enterprise B.V, vindt u in allerlei steden in Nederland zoals: Apeldoorn en Venlo. Het verhaal van Rituals begon in Amsterdam, de kalverstraat, waar het zijn deuren opende in 2000. In de tijd sinds de opening is de Rituals uitgegroeid tot een groot bedrijf tegenwoordig 800 filialen heeft in 27 landen.

Maar klein begonnen is Rituals zich wel bewust van het milieu en probeert daarom een zo klein mogelijke impact hierop te hebben. Een goede manier waarmee Rituals zijn impact verkleind is door zijn Rituals folders online aan te bieden. Zo gaat de Rituals papierverspilling tegen.

Als u van plan bent om een bezoek aan een Rituals winkel te maken dan vindt u op de Rituals webpagina rituals.com alle informatie die u nodig heeft. Van het dichtstbijzijnde filiaal bij u in de buurt tot en met de openingstijden hiervan.

Als u niet kunt vinden wat u zoekt bij de Rituals dan hoeft u niet te treuren, want in de categorie Drogisterij & Cosmetica zijn er meerdere winkels die bijna hetzelfde zijn als de Rituals, zoals: Kruidvat, Etos, Douglas, ICI Paris XL, Holland & Barrett, Trekpleister, OP is OP, Bol en Da. Deze hebben ook folders waarmee u kunt besparen op uw aankopen.

Het brede assortiment van de Rituals

Assortment

Bij de Rituals vindt u veel producten, maar al deze producten staan centraal rondom het welzijn van u. Daarom kunt u er luxe producten voor uw haar vinden maar ook scrubs voor uw huis of gezicht. Ook cosmetica is te vinden bij Rituals en zijn er ook producten voor bij u in huis. Denk bijvoorbeeld aan kaarsen, geurstokjes en andere items die uw huis sfeer geven. Alle producten bij rituals worden door Rituals zelf geproduceerd, daarom vindt u geen andere producten in een Rituals filiaal. Wel is het mogelijk om Rituals producten in drogisterijen te vinden. In de Rituals - Folder vindt u alle actuele aanbiedingen van Rituals waarmee u op producten kan besparen, maar het is ook altijd leuk om het gehele assortiment te bekijken!

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Populaire producten op Kimbino

Een wortel
Een sweater
Een mantel
Een pak
Een hoed
Een pet
Gel
Dagboek set
Handdoeken Set
Bank met meerdere posities
Onderhemden voor kinderen
Polo's voor kinderen
Baby gel
Vitamine D
Een per dag
Zachte gel
Dartbord Set

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Drogisterij & Cosmetica

Volgen

Naar de winkel

Winkels

Delen

Kimbino
Anderen zoeken het vaakst
melk
boter
kaas
olie
eieren
koffie
wijn
bier
Kimbino
Logo van Rituals
Logo van Rituals

Meld aan en profiteer van de voordelen.