Letáky MyCom čoskoro k dispozícii. Prihlás sa a buď informovaný

MyCom is één van de meest populaire winkels onder klanten. Mede hierdoor is het één van de meest succesvolle winkels op de Nederlandse markt. Het assortiment van MyCom is zo groot dat je er bijna alles kunt vinden wat je nodig hebt. De prijzen zullen je ook zeker aanspreken. Ter vergelijking, kijk eens naar de aanbiedingen van BCC, Conrad, Coolblue, Expert, Media Markt, Paradigit.

MyCom heeft winkels in veel steden verspreid over . Waar precies? Bijvoorbeeld in Amsterdam, Nijmegen, Utrecht, Alkmaar, Almere, Amersfoort. Geen succes bij het vinden van wat je zocht? Je kunt ook de officiële pagina van de winkel bezoeken www.mycom.nl direct vanaf deze pagina.

Ga je winkelen? Dan hoef je zeker geen grote papieren folder mee te nemen. De online versie van de nieuwste MyCom aanbieding is veel handiger en is beschikbaar op Kimbino. De bescherming van de natuur is onze prioriteit. Daarom stellen we het enorm op prijs dat je de digitale folder van MyCom kiest in plaats van de papieren versie.

Het kan veel geld besparen om een grote voorraad in te slaan. Je hoeft alleen maar te weten waar en wanneer een aanbieding is. Je komt daar snel achter door de internet folders.

Wil je aanbiedingen van MyCom in de gaten houden? Doe het slim: meld je aan voor onze nieuwsbrief of download onze Kimbino app Kimbino. Hierdoor zul je geen aanbieding van meer missen van MyCom.