Kimbino
Kimbino
Huidig aanbod in Kies stad
Logo van BCC
3/5

BCC folder vanaf 12-06-2023 || volgende week

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

BCC Folder en aabiedingen

De BCC folder, goedkoper kan het niet!

3/5
Actual brochure

Bent u op zoek naar de BCC folder van deze week? Deze kunt u bij ons hier vinden, dit is de meest actuele BCC - Folder. Actueel? Jazeker, de folder van de BCC vernieuwd zich wekelijks. Daarom kunt u elke week genieten van de beste prijzen op het gebied van elektronica, als u zich alvast wilt voorbereiden kunt u in de BCC folder van volgende week alvast zien wat er in de aanbieding komt. Door up to date te blijven met de aanbiedingen die winkels u aanbieden kunt u goed besparen en houdt u geld over voor een zonnige dag. De BCC folder is daarom al van start gegaan op 05-06-2023. Mis de BCC aanbiedingen niet en bespaar op uw elektronica, want niemand wil teveel betalen.

Wat doet de BCC voor de natuur

Shop

Zoals iedereen weet is electronica ‘slecht’ voor de natuur. Wanneer namelijk elektronica stuk gaat, is het verwerken van de afvalstoffen schadelijk voor het milieu. BCC is zich hier bewust van. Daarom doet BCC er alles aan om de natuur een handje te helpen. Een van de eerste stappen die de BCC heeft gezet om te voorkomen dat het milieu zo min mogelijk schade oploopt is door de BCC folders online aan te bieden. Hierdoor gaat de BCC papierverspilling tegen, omdat zij geen huis aan huis folders leveren. Helpt u ook een handje mee en kijk folders van de BCC online!

De BCC is al lang een concept in Nederland en is een van de oudste mega-electro handelaren die er te vinden is in steden zoals: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Den Haag, Nijmegen en Zutphen. Bij de BCC werken ze met het motto: Every day low prices, high service! Daarom kunt u verwachten dat u voor die ene air fryer, dyson stofzuiger of tablet de beste prijs heeft met de leukste service! Plan uw bezoek aan de BCC van de voren door de openingstijden van het filiaal bij u in de buurt op te zoeken op de BCC webpagina bcc.nl.

Alles in electro, wit-, bruin- en grijsgoed, de BCC!

Assortment

De BCC heeft een breedt assortiment aan electronica, witgoed, bruingoed en grijsgoed. Hierop geven zij de enige echte BCC korting. Deze korting werkt als volgt. Vindt u ergens het product goedkoper en kan u dat aantonen? Dan krijgt u bij BCC het product voor de goedkoopste prijs. Zo bespaart u makkelijk en simpel op uw aankopen, of ze in de speciale BCC aanbieding zijn of niet.

Een aantal producten die u bij de BCC kan vinden zijn: wasmachines van merken zoals LG en Samsung, koffiezetapparaten van Nespresso en Dolce Gusto en laptops van Acer of Apple. Een ruim assortiment aan alles dat u nodig kan hebben, wees er daarom snel bij voordat uw favoriete product niet meer op voorraad is!
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan ook een kijkje bij de winkels in de categorie Elektronica, hier vindt u winkels zoals: Media Markt, Expert, Conrad, Paradigit, Coolblue, Ziggo, KPN en Vodafone.

Groene Kimbino folders

Kimbino App
Met een tijdperk wat aan het digitaliseren is zijn er innovatieve bedrijven die zich richten op duurzaamheid zoals Kimbino.nl waarbij zelfs een bijbehorende applicatie, namelijk de Kimbino app te is vinden die uw shop ervaring gaat verbeteren. Niet alleen bevordert dit de manier hoe u winkelt, u draagt ook uw steentje bij voor het milieu. Kimbino gebruikt namelijk geen papieren folders meer, zodat er geen papier verspilt wordt en de planeet wordt beschermd. Zo makkelijk is het om groen te denken met Kimbino.
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Populaire producten op Kimbino

Een wortel
De vis
Koelkast
Oven
De oven
Eau de toilette
Een sweater
Een mantel
Een pak
Een hoed
Een pet
Bank met meerdere posities
Onderhemden voor kinderen
Polo's voor kinderen
Aloë plant in decopot
Een per dag

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Elektronica

Volgen

Winkels

Delen

Kimbino
Anderen zoeken het vaakst
melk
boter
kaas
olie
eieren
koffie
wijn
bier
Kimbino
Logo van BCC
Logo van BCC

Meld aan en profiteer van de voordelen.